Hugo

Area Stores Manager i.o. BAS Group (iCentre)
Amsterdam Area, Netherlands | Retail
Samenvatting

Ik ben na 6 jaar werkzaam geweest te zijn in Retail, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Ik zou graag aan de slag gaan in het volgende: Reclame, Retail Management, Account Management, Sales Management, Project Management of Verkoop.

Ervaring
(2014 - 2014)
Area Stores Manager i.o. (2014 - 2014)
BAS Group

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van twee iCentre winkels.

De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:
- De KPI's van de winkels
- Ontwikkeling van medewerkers
- Veranderende strategie├źn implementeren in de winkels

Area Stores Manager i.o. (2013 - 2014)
BAS Group

In deze functie was ik direct verantwoordelijk voor de aansturing van vier computerwinkels in Zuid Holland. Namelijk twee iCentre's en twee Dixons winkels.

De belangrijkste verantwoordelijkheden in deze functie:
- De KPI's van de winkels
- Ontwikkeling van medewerkers
- Veranderende strategie├źn implementeren in de winkels

Store Manager (2013 - 2013)
Apple Premium Reseller iCentre

Als Store Manager bij iCentre ben ik verantwoordelijk voor de resultaten binnen filiaal Alphen aan den Rijn. Om een goed resultaat te boeken is het van belang dat zowel voor als achter de schermen alles goed verloopt. Daarom ben ik er verantwoordelijk voor het coachen van het team, het aansturen van het team, het trainen van het team en voor (een deel van) de administratie van het filiaal.

AppleCare Ambassador (2011 - 2013)
Apple Premium Reseller iCentre

Direct verantwoordelijk voor de AppleCare verkoopresultaten. Ik houd deze resultaten hoog door het analyseren van de verkopen en door op de resultaten actie te ondernemen. Verder breng ik de verkoop van AppleCare naar een hoger niveau door medewerkers aan te moedigen en door hen te ondersteunen bij het verkoopproces.

Assistant Store Manager (2012 - 2013)
Apple Premium Reseller iCentre

Samen met de Store Manager ben ik verantwoordelijk voor het behalen van de targets in deze winkel. Bij afwezigheid van de storemanager vervang ik hem. Mijn belangrijkste taken zijn in deze functie het coachen op de vloer, zorgen dat de targets binnen het filiaal gehaald worden en administratief werk. Ik weet goede resultaten te behalen door de kwaliteiten van mensen te stimuleren en door deze op de goede taken en momenten in te zetten.Ik ben bij het opzetten van deze nieuwe winkel betrokken geweest. Sinds 12 mei 2012 is iedereen welkom in onze mooie winkel!

Apple Sales Professional (2010 - 2012)
Apple Premium Reseller iCentre

Ik heb gedurende deze tijd als verkoper gewerkt. Het verkopen heb ik altijd leuk gevonden, wat klanten en collega's kunnen zien. Hierdoor worden klanten en collega's erg enthoushiast. Service en enthousiasme staat iCentre hoog in het vaandel, dit hebben klanten bij mij altijd gevonden. Hiernaast wist ik mijn targets te halen en hielp ik mijn collega's te motiveren.

Verkoper (2009 - 2010)
BCC Elektro-speciaalzaken BV

Ik heb hier gewerkt als part-time verkoper.

Medewerker Kruidenierswaren (2008 - 2010)
Coop

Vulploeg, bestellen, diepvries, schoonmaken, kassa. Eigenlijk kon ik hier (bijna) alles.

Vaardigheden en deskundigheid

Sales, Team Building, Customer Satisfaction, Customer Service, Retail, Commerce, Customer Experience, Analysis, Computer Hardware, Store Management, Mac, Event Management, English, Merchandising, Management, OS X, Marketing Strategy, Marketing Communications, B2B, Coaching, Selling, Direct Sales

Talen
  • Dutch
  • English
Onderwijs / Algemeen onderwijs
Hogeschool van Amsterdam (2012 - 2016)
HBO Bachelor, Commerciele Economie

- Business Basics
- Marktonderzoek
- Strategische Marketing
- Sales, Inkoop & Logistiek
- Marketing Communicaties
- Cross-cultural Business Skills
- Business English
- Persoonlijke Professionalisatie

iCentre (2012 - 2013)
, Traineeship High Potentials

Begin 2012 werd ik door mijn manager aangedragen voor een traineeship binnen iCentre. Hierna werd ik geselecteerd door de potentie die iCentre in mij zag als manager.
Van de +/- 400 medewerkers van iCentre, waren er 8 mensen die dit traineeship volgden. Inmiddels is iCentre uitgebreid door de overname van iAmStore en is de groep uitgebreid naar ongeveer 20 collega's.

Nova College Haarlem (2011 - 2012)
MBO, Filiaalmanager Detailhandel

Een BBL (deeltijd) opleiding voor filiaalmanager. In deze opleiding heb ik zicht verkregen in alle facetten van de detailhandel.

SMC St. Michael College (2007 - 2010)
Havo, Natuur & Techniek

Een versterker gemaakt als profielwerkstuk.
In verschillende bands op school trompet gespeeld.
In verschillende bands op school basgitaar gespeeld.

( - Huidig)
,
Aanbevelingen
Hugo is a very hardworking, friendly salesperson. He is a very hard-working collegue and always willing to work extra hours if necessary. He shows initiative and keeps track of the company targets.
You can always contact me for further recommendations about Hugo.
Anoniem
Hugo is een geweldig positief en gedreven persoon die precies begrijpt wat er van hem wordt verwacht. Zijn inzet is altijd verwachting +1 en dit laat zich terugzien in positieve resultaten. Ga zo door!
Anoniem